Om os

Solrød Møbelsnedkeri har eksisteret siden 1952 og er en traditionel håndværksvirksomhed

Online Brochure

​Solrød Møbelsnedkeri har rundt 70 år. Perioden 1950-60 var glansperioden for dansk møbelfremstilling, og det var i dette årti Thorkild Larsen startede sit møbelsnedkeri i Solrød. Mange kvalitetsmøbler og specielt boliginventar er siden da blevet fremstillet på værkstedet. Dette er altid sket i tæt samarbejde med arkitekter og kunder ligesom det også sker i dag.​

Solrød Møbelsnedkeri bygger stadigt på klassiske håndværkstraditioner. I en tid med masseproduktion og fuldautomatiserede fabrikshaller, vil vi gerne være undtagelsen. Vores ambition er derfor at blive endnu bedre, frem for endnu større.

​Vi har en medarbejderstab af udelukkende faglærte møbel- og maskinsnedkere. Vores værksted råder over CNC-styret maskiner og vi arbejder gerne efter AutoCad tegningsmateriale i samarbejde med kunden.

Vores kompetence område er specialinventar så som skranker, butikker, kirker og snedkerkøkkener i alle former for materialer

Miljø

​Hos Solrød Møbelsnedkeri A/S tror vi på bæredygtighed i form af sundt håndværk og gode materialer. Efter mange års erfaring kan vi se at god kvalitet betaler sig på sigt og derved rækker langt ud i fremtiden. Vi er derfor også stolt medlemmer af organisationen ”Træ er Miljø” hvor vi er træambassadører for den gode snedker kvalitet.

Solrød Møbelsnedkeri A/S er en virksomhed med base i Solrød Strand, Danmark. Virksomheden specialiserer sig i snedkeri og maskinarbejde og tilbyder skræddersyede løsninger inden for træ, Corian, kompaktlaminat og metalarbejde til en bred vifte af industrier og kunder.


Virksomheden har en dedikeret arbejdsstyrke af erfarne snedkere og maskinsnedker, der arbejder sammen for at opfylde kundernes behov og krav. Deres ekspertise spænder over design, fremstilling og installation af skræddersyede møbler, inventar, renrum og komponenter til både kommercielle og private kunder.


Solrød Møbelsnedkeri A/S kan også tilbyde konsulenttjenester og rådgivning inden for specialinventar projekter, så kunderne kan få hjælp til at udvikle og realisere deres projekter på en effektiv og professionel måde. Kontakt os 5614 0296 send en mail på kontakt@solrodmobel.dk.