Om os

Solrød Møbelsnedkeri har eksisteret siden 1952 og er en traditionel håndværksvirksomhed

Online Brochure

​Solrød Møbelsnedkeri runder snart 60 år. Perioden 1950-60 var glansperioden for dansk møbelfremstilling, og det var i dette årti Thorkild Larsen startede sit møbelsnedkeri i Solrød. Mange kvalitetsmøbler og specielt boliginventar er siden da blevet fremstillet på værksted. Dette er altid sket i tæt samarbejde med arkitekt og kunde ligesom det sker i dag.​

I dag bygger Solrød Møbelsnedkeri stadigt på klassiske håndværkstraditioner, og i en tid med masseproduktion og fuldautomatiserede fabrikshaller, vil vi gerne være undtagelsen. Derfor er vores ambition at blive endnu bedre, frem for endnu større.

​Vi har en medarbejderstab af kun faglærte møbel- og maskinsnedkere. Vores værksted råder over CNC-styret maskiner og vi arbejder gerne efter AutoCad tegningsmateriale i samarbejde med kunden.

Vores kompetence område er specialinventar så som skranker, butikker, kirker og snedkerkøkkener i alle former for materialer

Miljø

​Hos Solrød Møbelsnedkeri A/S tror vi på bæredygtighed i form af sundt håndværk og gode materialer. Efter mange års erfaring kan vi se at god kvalitet betaler sig sigt og derved rækker langt ud i fremtiden. Vi er derfor også stolt medlemmer af organisationen ”Træ er Miljø” hvor vi er træambassadører for den gode snedker kvalitet.